Over mij

Weet jij wat je naam betekent? klopt dit met wie jij bent? Als ik terugkijk naar vroeger dan zie ik nu pas hoe vaak mensen bij mij kwamen om hun verhaal te vertellen. Ik luisterde en had geen oordeel, stelde alleen vragen. Blijkbaar vertelde mijn naam al wie ik was. Maar ik merkte dan dat ik niet alleen wilde luisteren en coachen, ik wilde écht helpen. Stress veroorzaakt namelijk lichamelijke klachten en deze verdwijnen als je de oplossing vindt. Ik heb dit zelf ook ervaren op meerdere momenten in mijn leven.  

Geboren in Weesp, opgegroeid in Ermelo, heel veel verhuisd en uiteindelijk in Doetinchem terecht gekomen waar ik nu al meer dan 20 jaar woon. Verschillende banen gehad maar vele jaren gewerkt bij 2 grote Zorgverzekeraars waar voor mij de aandacht naar de gezonde medemens uitging en dit al implementeerde bij lokale overheden. Voor mijzelf  was dit nooit moeilijk want ik heb sporten altijd leuk gevonden  Jarenlang fanatiek gesquasht en op dit moment wandel ik vooral regelmatig. Bij je goed voelen hoort ook gezond eten. Ik probeer van alles uit. Intermitting fasting, juicen, en koolhydraat arm eten. Maar ik ben ook een enorme snoeperd en probeer dit ook op een gezonde manier te doen maar dat lukt helaas nog niet altijd, hahaha. 

Toen ik het zelf heel moeilijk had ben ik op zoek gegaan naar mijzelf. Ik wilde mij gewoon gelukkig voelen, maar hoe dan? Mijn nieuwsgierige aard bracht mij op veel plekken bij verschillende mensen. Paragnosten, ademwerk, opleiding docente kinderyoga, stilte dag, geluidsbaden, Ayahuasca, vele massageopleidingen, micro doseren , retraites en cacaoceremonies, triggerpoint resettechnieken , webinars over fysiologie en nog veel meer. En als t in mijn agenda past meld ik mij elke keer weer aan voor iets moois. Waarom? Omdat mijn hoofd alles wil weten en ervaren en het mij steeds meer en meer innerlijke rust geeft. Nu geniet ik van reizen met mijn dochter, partner, vader maar ook van een week in Portugal zonder stroom en met mijn blote voeten op de aarde. 

Mijn praktijk wordt steeds drukker en daar ben ik enorm dankbaar voor. Hierdoor zal ik steeds minder in loondienst blijven werken. Daarnaast geef ik op de donderdagochtend nog 3 uur yoga aan dames van 60 tot 80 jaar via een Stichting. Alles blijft in beweging en dat vind ik heerlijk, geen dag is hetzelfde.

 

Doe je ogen dicht, adem in door je neus, hou vast, blaas uit. Elke dag en op elk moment kan je je leven een andere wending geven. Geniet! je verdient het om te LEVEN!

Liefs Samantha

Je goed voelen is soms gemakkelijker en dichterbij dan je denkt. Sluit je ogen , adem diep in en laat los...... maak een afspraak en kom weer dicht bij jezelf