Coaching

We kunnen allemaal wel eens wat hulp gebruiken. Het is namelijk super gemakkelijk om in je eigen hoofd in cirkels te blijven ronddraaien en al denk je oplossingen te vinden dan blijkt het toch een doolhof te zijn. Om hulp vragen is geen teken van zwakte. Het is juist super krachtig om je kwetsbaar op te stellen en open en eerlijk over je gedachten en je emoties te praten. Ook ik heb hulp moeten zoeken toen ik in het doolhof van mijn gedachten vastzat. Door antwoorden te vinden kwam ik steeds beter in mijn vel te zitten en verdwenen zelfs lichamelijke klachten. De oplossing van je lichamelijke klachten zit dus in je hoofd maar om het direct te ondersteunen werk ik ook met triggerpoint reset technieken zodat jij al direct voelt hoe het is als pijn verdwijnt en er meer ruimte in je lichaam ontstaat. Of dit zo blijft hangt er vanaf of jij je aandachtspunten in je hoofd aanpakt. Want..... Waarom doe ik nou eigenlijk de dingen die ik doe? Waarom zeg ik nou toch elke keer.... Waarom voel ik mij zo vaak verdrietig en niet gelukkig. Waarom heb ik elke keer overal pijn, waarom overkomt mij dit nou? Jouw basis is gelegd tussen 0 en 10 en vanaf dan zie je de wereld door een bril van wat jij denkt dat zo is en hoort. Je bent beïnvloed door zoveel factoren: scheiding, overlijden, ruzies, pesten, trauma, verhuizen. 

Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om  te zijn wie je graag wil zijn. En op sommige momenten combineer ik een gesprek met een massage omdat je vanuit je hoofd weer mag gaan voelen.

Zet je bril af, sluit je ogen, je mag naar jezelf gaan kijken. 

Van doolhof naar levenspad

Zie ik je gauw?

Je goed voelen is soms gemakkelijker en dichterbij dan je denkt. Sluit je ogen , adem diep in en laat los...... maak een afspraak en kom weer dicht bij jezelf